dinsdag 22 oktober 2013

GenietenVolgens mij is het echt onmogelijk om niet vrolijk te worden van dit weer. Begin vorige week dacht ik nog dat het een regenachtige vakantie zou worden, maar uiteindelijk hebben we echt geluk met het weer. Vorige week zijn we nog een paar daagjes weggeweest. En hoewel ik het leuk vind om op vakantie te gaan, vind ik het nooit leuk om Oscar te moeten missen. Oscar is wat dat aangaat een stuk gemakkelijker, hem maakt het vrij weinig uit dat wij een paar dagen weg zijn. Op het moment dat wij hem weer op gaan halen bij mijn schoonouders komt hij ons even begroeten om vervolgens gewoon weer vrolijk verder te gaan met waar hij op dat moment mee bezig was. Erg fijn zo'n makkelijke hond.
Na een paar dagen door de Nederlandse polders gereden te hebben was ik echt weer toe aan bos! Ik heb geprobeerd Oscar op de foto te zetten, maar die had geen tijd. Hard rondrennen en gekke sprongen maken, daar had hij meer zin in. Helaas zaten er niet veel goed gelukte foto's bij, maar deze geeft denk ik wel een goed beeld van Oscar in een gekke bui ;)


9 opmerkingen:

 1. ziet hier hardop te grinniken om Oscar hahahahaha heerlijk zo'n dolle hond LOL, mooie foto's xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, Oscar, superhond ! Ik zie zo zijn superheldencape achter hem aan flapperen !
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oscar ziet er gewoon een beetje eng uit zo! Je hebt wel een paar prachtig paddenstoelen op de foto gezet hoor!!! Mooi!!! Ik ga geloof ik morgen ook maar eens een rondje bos doen met de camera...

  Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja tis echt genieten he, lekker weer, mooie herfstkleuren.
  Oscar vind het ook wel wat geloof ik.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik die tandjes zo zie zou ik ervan gaan lopen, maar t is vast een schatje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke Oscar! Meer moet dat niet zijn!
  Mooie foto's ook, dat was vast genieten, even er tussenuit. Ben je ondertussen ook weer helemaal genezen? Geniet er nog van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, prachtige foto's, allemaal! Heerlijk hè, nog even dat zonnetje!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...