dinsdag 15 oktober 2013

And the winner is...

 

Ik heb weer even random.org aan het werk gezet en die zei dat nummer 6 de gelukkige winnaar is. Dus Imara jij mag mij even een mailtje sturen voor de kortingscode ter waarde van €10,- in mijn Etsy shop.

En om toch nog even door te feesten, met de coupon code "PartyTime" krijg je nog de hele maand oktober 10% korting in mijn Etsy shop "Threadyarknot".


De griep is gelukkig weer op zijn retour, nu nog even van die verkoudheid en hoofdpijn zien af te komen en dan ben ik weer helemaal blij.
Omdat ik de afgelopen dagen niet de puf heb gehad om intensief te haken, maar toch ook niet niks kan doen, heb ik dan toch eindelijk na 2! jaar mijn deken afgemaakt. Pffh, ik geloof dat ik nog nooit een project heb gehad waar ik met zoveel tegenzin aan gewerkt heb. Maar goed, het is hoog tijd om onder de wol te kruipen, dus meer daarover de volgende keer :)

5 opmerkingen:

 1. de winnaar gefeliciteerd en jij van harte beterschap :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Ik ga gelijk een mailtje sturen hihi, bedankt!

  Groetjes Imara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je al weer een btje aan het opknappen bent. En....je hebt nu toch een mooi dekentje en weer een UFO minder. En zo erg is het ook weer niet hoor van je Salina's, nu is mijn assortiment breinaalden weer wat aangevuld( en haaknaalden ook trouwens want ik kwam online nog een paar ergonomische tegen in maten die ik nog niet had) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd voor de winnares en jij heel erg bedankt voor deze leuke kans en ik wens je nog veel beterschap!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super oor Imara! Voor jou toch nog wel wat beterschap, fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...