zondag 13 oktober 2013

Vakantie!


Terwijl de regen lekker tegen de ramen tikt, zit ik op de bank een beetje suffig voor mij uit te kijken. Vrijdag is mijn vakantie begonnen en het geen waar ik al de hele week bang voor was, is gebeurd. Het eerste griepje van dit seizoen is werkelijkheid geworden.
Het verplicht mij tot niks doen en dat is iets wat ik eigenlijk niet goed kan. Ik moet altijd wel iets te doen hebben. Vandaag moet ik het extra rustig aan doen want vanavond staat er een gezellig avondje met de "schoonfamilie" op de planning omdat Inge en Joop gisteren zijn terug gekomen uit Canada :) Yay!
Maar goed, zoals ik al zei, ik ben niet goed in niks doen. Dus tussen het bankhangen door heb ik deze nonnettes gemaakt.Ik had verwacht dat ze mierzoet zouden zijn door alle suiker, honing én jam, maar het valt reuze mee. Ze zijn erg makkelijk en snel te maken. Ik had alleen geen sinaasappeljam in huis, maar met aardbeienjam smaken ze ook erg lekker.

Goed, ik ga weer verder met bankhangen. Vergeten jullie niet nog mee te doen aan mijn Give Away?

8 opmerkingen:

 1. Je hebt wel lekker weer om ziek te zijn (hier regent het al de hele dag), maar eigenlijk niet om vakantie te hebben. Toch een fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, niet fijn, zien tijdens je vakantie. Maar zo te zien kan je je prima vermaken :-) Geniet toch van je vrije tijd, doe het op het gemakje en laat je maar eens lekker verwennen... beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel beterschap! Misschien hebben die lekkere cakejes je wat verzachting gebracht.
  En fijne vakantie natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmmmm....ziet er heel lekker uit!
  Beterschap, is heel vervelend dat je nu net het eerste griepje te pakken hebt:(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap!! Ik hoop dat het snel over is en dat je nog wat van je van vakantie over hebt om van te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O..dat ziet er wel heel lekker uit...!! Balen meis van de griep, veel beterschap en hoop dat je toch nog een beetje van je vakantie kunt genieten! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel beterschap! En dat ziet er hééél lekker uit! Fijne vakantie nog hoop ik!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...