zaterdag 31 augustus 2013

Voorbereidingen


Het lijkt hier misschien wat stil op haakgebied, maar niets is minder waar. Ik ben druk bezig mijn sjaalcollectie voor de herfst/winter op de foto te zetten. Sommige foto's in mijn shop waren nog gemaakt met mijn ouder fototoestelletje, dus die moesten opnieuw op de foto gezet worden. En van andere kleuren had ik nog wat bollen garen liggen, dus daar moesten weer andere combinaties van gemaakt worden.


Vandaag komt er als het goed is met de post een grote doos met nieuw garen, zodat ik ook weer wat XXL-sjaals kan maken. Hoewel ik het haken van al die warme sjaals echt heerlijk vind om te doen, mag het weer van mij voorlopig wel zo blijven zoals het de afgelopen week was. Frisse ochtenden en lekkere zonnige dagen. Heerlijk! De zonsopgang en ondergang zijn de laatste paar dagen ook zo mooi.

Gisteren heb ik voor het eerst ook weer eens achter de naaimachine gezeten. Ofja, eigenlijk heb ik eindelijk tijd gehad om mijn overlockmachine te testen en te gebruiken. Wat een genot! Je zoeft zo door de stof heen en je hebt geen gedoe met afwerken :) Van kleur verwisselen is iets meer gedoe dan met een naaimachine, maar ook dat valt mij reuze mee.
Mijn vriend moet dit hele weekend werken en volgens mij ga ik mij niet vervelen. Ik denk dat mijn haaknaald en overlock overuren gaan draaien :)

Fijn weekend!

5 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke sjaals allemaal, maar inderdaad: niet voor nu en hopelijk ook niet voor de komende tijd ;-)
  Veel plezier met haken en naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amai, wissel jij de kleuren van je overlock!! Ik heb voor een neutraal ecru gekozen en gebruik dus voor alles dezelfde kleur. Nu ja jij hebt zowieso meer geduld dan ik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaa, laat dat lekkere weertje nog maar even duren hoor!

  Al krijg ik net als jou ook weer zin om lekker sjaals en mutsen te gaan haken :p
  van de week alweer een poncho gehaakt. Zijn van die lekkere makkelijke niet-nadenk-werkjes om te doen he!

  Jouw infinity-sjaals hangen trouwens zo mooi. Bij mij komen er al snel van die draaien in :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er mooi uit ! Ik heb een shawl gewonnen een half jaar geleden bij Gewoon Elise, en die zit heerlijk. Dragen doe ik het weinig omdat ik het bijna altijd warm heb haha maar als het dan super koud is dan ben ik er blij mee !

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ik vind die sjaals van jou echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...