woensdag 28 augustus 2013

De hei bij zonsondergang


Een keer per jaar moét ik de hei gezien hebben in augustus. Hét moment dat alles in bloei staat en je een grote paarse vlakte ziet. Het probleem daarbij is alleen, dat iedereen natuurlijk in augustus naar de hei gaat en dat het dan nogal eens druk kan zijn. Aangezien augustus al aardig op zijn einde loopt en we nog steeds niet naar de hei waren gegaan, besloten we om vrijdagavond te gaan. Op die manier hoopten we de drukte te omzeilen en ik moet zeggen dat dat goed gelukt is. Een mooie zonsondergang kregen we er gratis bij :)

En Oscar? Die had het de hele tijd druk met het vangen van alle sprinkhanen, en hopste van de ene naar de andere sprinkhaan ;)


8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's! Echt genieten zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Die foto vóór Oscar is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's, heerlijk zo'n wandeling! Over het breien, mij hielp het dat ik nog niet echt vaak op de normale manier had gebreid. Maar wat ook hielp waren de filmpjes op youtube, waarbij je stap voor stap zag wat je moest doen. Inmiddels zit ik op een dekentje van +/- 70cm breed en 50cm lang. Nog 30 cm te gaan (in de lengte, uiteraard).

  Hopelijk gaat het continentaal breien lukken!

  Liefs,
  Hanneke maakt

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...