woensdag 10 juli 2013

Aan de haak


Na een lange tijd niet gehaakt te hebben, heb ik van de week mijn haakspulletjes weer te voorschijn getoverd :) Lang leve Etsy zullen we maar zeggen, want ik denk dat een bestelling de schop onder mijn kont was die ik nodig had. Nu ga ik niet te hard van stapel lopen, maar ik moet zeggen dat ik het gisterenavond wel weer fijn vond om in de weer te zijn met mijn haaknaald.


Ik ben ook nog in overleg voor een custom order en ik vind het stiekem zo gaaf dat een wildvreemde gewoon contact met je opneemt over een ideetje en dan de vraag stelt of ik daar iets voor kan verzinnen. Het klinkt allemaal lekker vaag, maar de uitleg volgt later wel als ik de opdracht daadwerkelijk binnen heb.

Met mijn camera schiet ik nog steeds foto's op de automatische stand. Niks mis mee, maar ik wil meer met mijn camera kunnen. Stap 1 is alvast gezet, ik heb een usb stick afgeleverd bij een copyshop zodat die de handleiding van mijn camera kunnen uitprinten. Een handleiding van ruim 200 pagina's leest zich niet echt gemakkelijk op de computer en ik wil nu toch wel eens weten wat ik allemaal met al die knopjes kan doen.

Tot die tijd moeten jullie het nog even doen met wat kiekjes die gemaakt zijn op de automatische stand in samenwerking met mijn fotogenieke model; Oscar!6 opmerkingen:

 1. Leuk dat je weer "aan de haak" bent geslagen; meestal als je weer begint stromen er weer nieuwe creatieve ideeën binnen:))
  Ipv een 200 pagina's tellende handleiding, is een workshop geen idee?
  Heb dat vorig jaar ook een keertje gedaan-olv een echte fotograaf- met mijn compact camera waar ik toch echt meer mee kon dan ik ooit had gedacht. Neem aan dat zoiets ook bij jou in de buurt wordt gegeven?
  groetjes,
  Letty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahaha wat een grote mond heeft de hond hahahah geweldig.
  en ja als je weer een opdracht krijgt of leuk verkoopt dan stimuleert dat !
  leuke bloemetjes sleutelhangers !!

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die opdracht klinkt wel erg spannend! Gaat vast goed komen, want je bloemetjessleutelhanger is ook leuk geworden en bovendien zijn we niet anders gewend dan leuke creaties van je te zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeee...spannend, ben benieuwd wat je (hopelijk) mag gaan maken! Gaaf die foto's van Oscar...jeetje wat een bek met tanden hahaha, pas maar op dat ze hem niet voor een wolf gaan aanzien:-) Die laatste is liefff, kan hem zo een kus op zijn neus geven! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a funny dog! and that yawn scared me! big teeth :)
  You've made beautiful flowers! neat work!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's! (die automatische stand is niks mis mee hoor)
  Ook een lief haakbloemetje, leuk detail met dat tweekleurige lusje eraan; zo simpel eigenlijk maar had ik dus niet bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...