vrijdag 7 december 2012

Sneeuw!


Ja, eindelijk de sneeuw waar ik op zat te wachten! Net een lekkere wandeling met de hond gemaakt en ik ben meteen vergeten dat ik vanmorgen 15km door de sneeuw moest fietsen, bijna van mijn fiets afwaaide en bijna de grond van dichtbij zag :)


Oscar komt oorspronkelijk uit Spanje, maar met dit weer begin ik altijd een beetje te twijfelen. Zodra hij de sneeuw met zijn pootjes aanraakt, gaat er toch iets verkeerd in dat koppie! Stilzitten om een foto te maken is dan ook een onmogelijke opdracht. Hij is dan helemaal door het dolle heen en maakt de ene gekke sprint na de andere. Ik ben blij dat ik weekend heb en dat ik dus de mogelijkheid heb om hem een paar keer extra uit te laten zodat we allebei kunnen genieten van het lekkere winterse weer.

De afgelopen week was het de ene mooie zonsopkomst na de andere. Maandagochtend voordat ik naar mijn werk ging moest ik er toch nog even snel een foto van maken.


Deze week zat ik op haakgebied even in slingermodus. Lekker verslavend die kleine vlaggetjes haken.
Tussendoor heb ik ook nog enkele scarflettes mogen haken. Van verveling is dus absoluut geen sprake. Morgen maar eens mijn wolvoorraad aanvullen, zodat ik ook dit weekend genoeg te doen heb :)

8 opmerkingen:

 1. megamooievlaggetjes!
  Oppassen voor vriespootjes voor oscar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb mijn vlaggetjes binnen en ben er nu al dol op! ze hangen al aan mijn boekenplanken! Ik vier nu gewoon al een beetje feest al moet ik eigenlijk tot eind januari wachten hahaha! smeer oscar zn voetzooltjes in met vaseline dan blijft de sneeuw niet zo tussen zn pootjes zitten, deden wij ook altijd bij onze hond en die was daar zeer dankbaar voor. Veel plezier in de sneeuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto zeg; die als eerste bovenaan je bericht
  staat...alsof de tijd stilstaat!

  Fijn weekeinde,
  groetjes,
  Letty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat schattig je hondtje.Zo lief. Bedankt voor je visite op mijn blog.

  Grotejes Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Hier is de sneeuw ondertussen weer helemaal verdwenen en zie ik uit op grijs weer en sneeuw. Bah!
  Mooie vrolijke vlaggetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig hé, die sneeuw! Ik zou graag Oscar er in rond hebben zien springen :) En wat een prachtige zonsopgang! Daarvoor ben ik nooit op tijd mijn bed uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige zonsopgang en het sneeuwlandschap in de straat. Zo beseft een mens nog es hoe fantastisch de natuur toch kan zijn. je hebt het echt heel mooi in beeld gebracht, met mijn fototoestelletje zou dat vast nooit lukken...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...