zondag 2 december 2012

Uitslag Give Away - Mini bunting garland


Bedankt allemaal voor de felicitaties! Ik heb echt een geweldige verjaardag gehad. Ik ben echt vreselijk verwend. Sinds een paar dagen staat er nu een overlock machine naar mij te lonken! Een "klein" cadeautje van mijn vriend, zijn ouders, broers, zus en aanhang. Ik ben er echt zooo blij mee! Ik heb alleen nog een beetje vrees om hem voor het eerst uit te proberen. Het lijkt wel alsof ik last heb van een déjà vu. Vorig jaar kreeg ik een naaimachine en toen ervoer ik dezelfde angst. Over 2 weken heb ik weer een paar daagjes vrij dus ik denk dat ik al weet wat ik dan ga doen :)

En dan maar even terug komen op de orde van de dag, ik zal jullie niet nog langer in spanning laten over de Give Away. Ik heb Random.org even zijn best laten doen;

Daarbij zijn Emmel-prutsemieke en Dinanda in de prijzen gevallen. Als jullie mij je adres even mailen, dan komen de slingers zo snel mogelijk naar jullie toe :)

En dan nog tot slot even antwoord op de vraag welk garen ik gebruik voor mijn sjaals. Ik ben echt helemaal verslaafd aan het garen van Schachemayr. Ik gebruik dus voor mijn sjaals Bravo Big :)

8 opmerkingen:

 1. ojee, win ik nu zo'n prachtige slinger!? Wat heb ik geluk zeg en de kindjes in mijn klas ook. Jipieeeeee. Super!! (wie mij kent weet dat ik nu net in de lucht gesprongen ben)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw ik kon gewoon niet geloven dat ik een give away heb gewonnen! ik ging 3 x op mijn naam klikken voordat ik wel zeker wist dat het mijn blog was waar ik naar linkte! super tof! Nu kan ik volgende maand op mijn verjaardag ook een slinger ophangen in mijn studentenkamertje! :D bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd dames!
  En voor jou veel succes met je overlock machine, komt vast helemaal goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb alleen geen flauw idee hoe ik je moet mailen :( haha daar ben ik echt nog een leek in! en zoals de Bakmadam al zei:veel plezier met je overlock machine!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, in mijn profiel kun je mijn mailadres vinden :) eveliendb at gmail. com

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd dames!

  Dacht al te zien dat het ook Bravo Big was, maar dat klopt dus. Ik heb zelf een sjaal gemaakt van Scheepjeswol, omdat ze toevallig dat merk hier verkoopt, maar is verder hetzelfde. Denk dat ik er ook maar eens mee moet gaan haken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wowww wat een enorm gaaf kado heb je gekregen zeg!!! dank je wel voor het geven van deze leuke give away en ik wil de dames hartelijk feliciteren'

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...