vrijdag 16 augustus 2013

Etsy

http://etsy.me/13kqCQX

Iedereen die mijn blog regelmatig leest, weet hoe blij ik ben dat ik vorig jaar oktober eindelijk de knoop heb doorgehakt om een Etsy shop te openen. Ik heb daar echt ruim 2 jaar over zitten twijfelen en ik vraag mij nog geregeld af waarom ik al die tijd getwijfeld heb. Bij iedere bestelling maakt mijn hart nog steeds een sprongetje en het idee dat er mensen in Canada, Australie, Amerika etc. met een sleutelhanger of sjaal die door mij gemaakt is rondlopen, blijft echt enorm gaaf. Ook het contact met de klanten en de sfeer op Etsy is erg gezellig.


Etsy heeft nu een leuke aanbieding waarbij je als je een nieuwe shop opent, de eerste 40 listings gratis krijgt. Oftewel, je kunt kosteloos de eerste 40 items in je shop zetten en dan kun je daarna nog altijd kijken of Etsy iets voor jou is. Pas op het moment dat je iets verkoopt, betaal je een klein percentage van de verkoopprijs aan Etsy. Klinkt goed toch?

Je kunt je aanmelden via deze link; http://etsy.me/13kqCQX
En mocht je nou je nieuwe shop geopend hebben en kom je er niet helemaal uit? Dan mag je mij natuurlijk altijd even een mailtje sturen :)

Fijn weekend!

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat het zo goed bevalt op Etsy, you go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat goed dat je het zo goed doet
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed joh!! Lijkt me ook super dat er iemand met jouw sjaal rondloopt aan de andere kant van de wereld!! Me er misschien toch eens in verdiepen ;) Fijn weekend! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...