vrijdag 17 mei 2013

Nieuwe buddy

Ik was er al een tijdje over aan het dubben en nadat ik vorige week naast de nodige adviezen ook nog een lens en flitser van Joop kreeg, was de knoop snel doorgehakt.

Sinds woensdag ben ik in het bezit van deze beauty;

 
De Nikon D3200.

Met mijn compact cameraatje eindigde het altijd in een grote teleurstelling als ik foto's maakte. Te weinig licht zorgde dikwijls voor donkere, onscherpe foto's. Altijd maar hopen op goed weer en snel snel proberen wat foto's in mijn middagpauze te maken omdat ik dan het beste licht had. Eenmaal de foto's op mijn pc gezet, voelde ik mij alleen nog maar gefrustreerd om het eindresultaat.

Op dit moment snap ik nog helemaal niks van mijn nieuwe camera, maar zelfs met 0,0 verstand maakt hij zoveel mooiere foto's dan mijn kleine compact camera. De aanschaf was een rib uit mijn lijf, maar ik vind het het nu al meer dan waard. Ik kan niet wachten totdat ik er een beetje meer mee overweg kan. Nu ook nog even doorsparen voor een 35mm prime lens, want dat zat er op dit moment echt niet meer in :p

Natuurlijk moest ik mijn nieuwe spiegelreflex meteen testen, 3 keer raden wie de pineut was :p


De foto is genomen om 21.15, lekker belangrijk zul je denken maar mijn andere toestel zou een donkere, onscherpe foto gemaakt hebben :D

 En met zo'n mooie camera, kon ik gisteren ook bij slecht licht even mijn nieuwe sjaal op de foto zetten. Wat een genot is dat om niet afhankelijk te zijn van daglicht!



Sinds kort heb ik eindelijk een tafeltje waar ik mijn naaimachine op kan laten staan, zonder dat ie iemand in de weg staat. Ik moest hem natuurlijk meteen even testen en deze infinity scarf was het resultaat. Ik hou van nauwsluitende sjaals, de infinity scarves in de winkel vind ik vaak te wijd dus werd het tijd om zelf aan de slag te gaan. Ik hoop dat ik binnenkort weer een keertje tijd heb om naar de markt te gaan om op stoffenjacht te gaan, deze sjaal smaakt naar meer :)

Fijn weekend!

6 opmerkingen:

  1. Lekker zonnige sjaal!
    Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst, dat gaat vast wel lukken, zo te lezen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw mooie sjaal zeg..ennn mooie camera natuurlijk! Veel plezier met je nieuwe speeltje:-)) De foto is zo mooi scherp dat ik het gevoel heb Oscar bijna te kunnen aaien! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel plezier met je prachtige camera! Ik heb het idee dat het helemaal goed gaat komen! :) De sjaal is prachtig, leuk dat je die zelf maakt. Ik vind ze ook altijd net teven te wijd, in de winkel.

    Liefs, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super hoor dat zo'n mooie camera hebt aangeschaft..en je ziet al hoeveel plezier je ervan hebt:)
    Succes met stofjes scoren voor nog meer prachtige shawls!
    lieve groet,
    Letty

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Aha, super je nieuwe camera! Ik heb ook een Nikon en ben er meer dan tevreden van... wordt vast een dikke vriend van je! Oscar lijkt het ook helemaal prima te vinden en die leuke sjaal schreeuwt gewoon om zo goed gefotografeerd te worden ;-)

    Fijn weekend, en geniet van je nieuwe speelgoed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wieuuwww... ik spreek ondertussen uit ondervinding: hier ga je nog VEEEEEEEL plezier van hebben :-) En inderdaad, zo fijn dat je nu ook bij slecht licht mooie foto's kan maken, die eerste foto is in elk geval al geslaagd, leuke snoet :-) En mooi sjaal ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...