zondag 12 mei 2013

ZondagZo, na ruim een maand niks gepost te hebben, ga ik langzaam weer de draad oppakken. Op de een of andere manier was ik de afgelopen maand gewoon even toe aan rust. Ik merk dat er stiekem toch wel wat tijd gaat zitten in het bloggen, Etsy en het reageren op blogs. Ook het haken heeft even op een behoorlijk laag pitje gestaan. Ik heb zoveel ideeën, maar op dit moment ontbreekt mij eigenlijk de tijd om er rustig voor te gaan zitten en ze allemaal uit te werken. En van al die ideeën word ik eigenlijk alleen maar onrustiger, wat dat aangaat ben ik even mijn balans kwijt. Voorlopig blijf ik het dus nog even rustig aan doen, maar ik zal wel weer regelmatiger mijn gezicht hier laten zien :)


Vorig weekend hadden we met een paar vrienden een huis in de Ardennen gehuurd. Iedere keer opnieuw sta ik weer versteld van de mooie natuur in de Ardennen. Veel foto's heb ik niet gemaakt, maar op Inge haar blog staat een leuke sfeerimpressie en als je fan bent van Oscar moet je zeker even een kijkje nemen :)

(Foto gemaakt door Inge)

Inge heeft op dit moment trouwens een sample sale van haar mooie infinity scarves. Ze gaat binnenkort naar Canada voor een half jaar en kan dus niet alles mee nemen.

Maar goed, ik had het dus over de Ardennen. In de buurt van het huisje was een beverdam. Erg indrukwekkend om te zien. Wat een ravage kunnen die dieren aanrichten!

Naast het feit dat we heerlijk met Oscar door de bossen hebben gestruind, hebben we ook nog gemountainbiket (slopend!) en op zondag hebben we een heerlijk relaxt kanotochtje gedaan. Op dat moment baalde ik nog het meeste dat ik mijn fototoestel niet bij de hand had. We hebben 8km heerlijk met de stroming mee gedobberd, van echt kanoën was absoluut geen sprake. De afgelopen week heb ik meermaals teruggedacht aan dat moment en ik zou het zo weer willen doen.Wat een mooie omgeving! Het is lang geleden dat ik mij zo "zen" voelde.En om het dan toch nog even over haken te hebben. Ik heb twee nieuwe kleurcombinaties van mijn mini banners in mijn shop staan;

Mint groen met wit;


En eentje in regenboogkleuren;


Gisteren heb ik ook nog een aantal vlaggetjes gehaakt om mijn voorraad weer aan te kunnen vullen. Die vlaggetjes blijven een heerlijk "tussendoor werkje".


Dat zijn dan ook meteen mijn enige haakavonturen van de afgelopen maand. Hoewel ik het haken op sommige momenten wel mistte, vond ik het ook fijn om gewoon weer eens ouderwets te "bankhangen" zonder altijd ergens mee bezig te zijn.

Fijne zondag!

8 opmerkingen:

 1. Dag Evelien! Mooi fotoverslag van de ardennen! Ik ben blij je berichtje hier te vinden, want ik begon zo een beetje ongerust te worden... dus nog een dag of drie en ik had in je mailbox gezeten ;-) Maar nu ben ik gerust, en ik hoop dat jij het ook de volgende weken rustig aan kan doen, neem je tijd, de rest volgt vanzelf wel! En ja: ook bankhangen (zonder verder iets) kan leuk zijn!

  Vele groetjes!
  Eef

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, de Ardennen zijn mooi! Heerlijk als je zo tot rust kunt komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onze huwelijksreis was naar de Ardennen! Soms heb je gewoon even minder zin. Ik ben eigenlijk altijd wel met iets bezig, maar word er ook wel eens onrustig van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig daar in de Ardennen. Heerlijk om zo tot rust te komen in de natuur. En die foto van Oscar is tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey, je bent terug :) Mooie foto's heb je nog gemaakt zeg, die had ik nog helemaal niet gezien. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik begon een beetje ongerust te worden...en stond op het punt je te mailen...maar je bent er weer:)
  Moet kunnen even je rust nemen!
  Fijn dat je het zo lekker hebt gehad in de Ardennen.
  Lieve groet,
  Letty

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I love the little pennants! I would love for you to link up at my monthly Feature Your Fibers link party!

  http://sarahndipities.indiemade.com/content/feature-your-fibers

  ~ Sarah

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...