vrijdag 15 februari 2013

"Iets"

Was ik zomaar in mijn laatste blogje vergeten te vertellen over het "iets" dat ik had weggegeven bij mijn Give Away. De meeste van jullie zullen het al gezien hebben bij Ellen en bij Saskia, maar dit was de handige gadget;


Een kleine handige digitale teller om je toeren tijdens het haken of breien bij te houden. Zeker bij het haken van amigurumi's vind ik het een erg handig hulpmiddel. Ik had eerst altijd ergens een kladpapiertje liggen dat op een gegeven moment zo vol stond met mijn krabbels, dat ik er niet meer wijs uit werd. Op tijd een nieuw papiertje pakken zou kunnen helpen, maar deze gadget is natuurlijk vele male leuker dan een stuk papier.


Mocht je er zelf ook graag eentje willen, voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Voor nog geen €4,- heb je er al 5 in je brievenbus liggen. Het enige wat je nodig hebt, is een portie geduld want ze komen helemaal uit Singapore! Je kunt ze hier bestellen. De verkoper is erg vriendelijk en beantwoord ook snel je vragen.

Ik heb trouwens genoten van het "Lekkers van de Bakmadam", het pakketje dat Eef mij eerder deze week stuurde. Het is maar goed dat ze niet in de buurt woont én dat ik het zelf niet kan maken en er dus ook absoluut niet aan denk om het zelf te gaan proberen want dan pas ik binnenkort niet meer in mijn kleren :p


Fijn weekend!

5 opmerkingen:

 1. Haha, die kladjes ken ik wel, met bergen geturfde streepjes XD Lijkt me wel een handig apparaatje, maar wat je nu met 5 van die dingen moet?
  Die foto van dat hartje kun je vast niet nog eens zo maken, die is vast al helemaal op, jammie!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aha, dat is dat "iets" ding dus! Lijkt me wel iets praktisch! Voorlopig hou ik het echter simpel met het haken en kan ik nog wel verder met een blaadje en kribbels. Eerste sjaal met jouw haakpen is trouwens bijna een feit (binnenkort beeldmateriaal). En ik heb de smaak te pakken, want heb me op granny squares gestort... wordt vervolgd!

  Leuk om te lezen dat jij ook de smaak te pakken had ;-)
  Vele groetjes en alvast een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is idd wel een handig "ietsje", voor mij zou het niets helpen want dan vergeet ik vast weer op het knopje te drukken wanneer er 1 bij moet........
  Oooh lekker he chocolade!! Je boft maar weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat 'ietsje' klinkt als heel handig inderdaad!!! Oh, ik zie chocola, hmmmmmm!!! Heerlijk! Geniet ervan! En als het al op is, hoop ik dat je ervan genoten hebt! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien is dat echt wel handig, maar ik denk dat ik de kriebels zou krijgen van dat ding aan mijn duim. Lijkt me echt niks voor mij, geef mij maar liever een krabbelblaad en een potlood ;)
  Ik vrees dat ik bovendien net als Marbada zou vergeten om het in te drukken bij een nieuwe rij...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...