vrijdag 18 januari 2013

En toen was het donker....

Dit zag ik gisterenavond ineens;


Zien jullie wat? Haha, ik ook niet... Om 19.15 viel de stroom eruit, niet alleen bij ons maar ook bij 26.999 andere huishoudens. Nu ben ik vanuit Frankrijk wel gewend aan stroomstoringen, en ook langere storingen dan die twee uurtjes van gisteren. Maar op het Franse platteland vind je zoiets normaal, hier in Nederland niet :p Ik baalde er wel een beetje van, want ik was nog geen uurtje thuis en de thermostaat gaf slechts 15 graden aan...


De avondwandeling met Oscar was ook anders dan anders. Normaal kom ik weinig mensen tegen en nu leek het wel of iedereen ging wandelen of met de auto weg ging. Ik vond het maar een rare gewaarwording. Het zag er wel gezellig uit, allemaal huiskamers verlicht met kaarsjes. De sneeuw zorgde voor genoeg contrast en eigenlijk miste je al die straatverlichting absoluut niet.
Het meest rare was nog wel het moment waarop de stroom het weer deed. Auto's reden luid toeterend door de straat alsof Nederland het WK gewonnen had... Jaja, je maakt het mee in Uden :p

Woensdagmiddag heb ik uiteindelijk lekker vrij gehad. Het beloofde zonnetje heb ik die middag alleen niet gezien en het was flink doorstappen met Oscar om het een beetje warm te houden.


Dit weekend ga ik het maar eens rustig aan doen. De week heeft er flink ingehakt. Hoe leuk en fijn ik de sneeuw ook vind, het maakt het fietsen naar cliënten er niet makkelijker op. Gelukkig heb ik de grond niet van dichtbij hoeven bewonderen ;)

Fijn weekend!

6 opmerkingen:

 1. Ik vind dat ook maar niets op de fiets met sneeuw en ijs, maar ja, moet ook. Gelukkig heb ik dan geen hond die nog naar buiten moet, al zal het beestje ook voor heel veel vrolijke momenten zorgen.
  Fijn weekend, geniet van het rustig bijtanken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is wel een rare gewaarwording alles donker en met die kou al helemaal niet fijn! Wat voor werk doe je eigenlijk, waarvoor je cliënten af moet? Weer een prachtige foto van Oscar, die heeft er met z'n snufferd lekker in gezeten zo te zien:-)) Fijn week-end alvast en rust lekker uit...ga maar weer een mooi colletje haken ofzo..LOL..!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is even leuk zo met kaarsjes, maar niet te lang, zeker niet als de thermostaat maar 15 graden aangeeft!
  Mooi plaatje van Oscar.
  Geniet van het weekeinde.
  Groetjes,
  Letty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou ... stroomstoring was hier laatst ook al..
  hihi en inderdaad het heeft ook wel weer wat, het moet alleen niet te lang duren want binnen 15 graden is niet echt lekker !
  Rust lekker uit !!
  xxx
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk blog en wat een scheet van een hondje!Ik ben hier gelijk volger geworden!

  groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...