dinsdag 15 januari 2013

Avondwandeling

Tja, als er overdag gewerkt moet worden, dan maar 's avonds genieten van alle sneeuw.


Ik hoop dat ik morgenmiddag niet ingepland wordt op mijn werk, zodat ik lekker met Oscar een flinke wandeling kan gaan maken. Ik weet niet wat die sneeuw in hem losmaakt, maar hij raakt echt helemaal door het dolle heen.

Vandaag had ik trouwens een leuke verassing toen ik thuis kwam van mijn werk. Ik had een kop thee gezet en ging even de blogjes van vandaag bijlezen. En toen zag ik dat ik het lintje van de maand heb gekregen van Maddy. Zo leuk!
Voor die gene die haar nog niet kennen (wat ik mij niet kan voorstellen), neem even een kijkje op haar blog. En als je er toch bent, vergeet dan niet te stemmen op haar leuke gehaakte slippertjes voor de Freubelaward 2012.


8 opmerkingen:

 1. leuk hey :-) ik had het al gelezen op maddy's blog.
  Gefeliciteerd !!!

  xx
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt gewoon een leuk blog meis..simpel zat..LOL..!!
  Bedankt voor je extra promotie van de slippertjes, spannend nog 4 dagen en dan hoor ik de uitslag!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!!!!!!!

  Hoop dat je met Oscar die wandeling kunt maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Evelien, van Harte Gefeliciteerd met dit lintje; super leuke actie van Maddy en ere wie ere toekomt...je hebt het verdiend hoor!
  Kende haar blog nog niet, nu dus wel.
  Hoop dat je vandaag inderdaad mooie foto's kan maken met Oscar!
  Groetjes,
  Letty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai Evelien, Leuk dat je een reactie achter liet op mijn blog! Ik heb de link aangepast (geen idee waar dat mis is gegaan ;-)). Dank je voor je link. Ik zal het eens bestuderen en ik wil ook nog een keer jouw muts haken. Mij kennende zal dat nog wel even duren, maar mocht hij af zijn dan laat ik het je weten. Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh thanx, ik zal het ook even vergelijken met de site die jij gaf! Ik heb nog niet echtinzicht in hoeveel stokjes e.d. een omtrek is ofzo. Ik dacht dat het aan de wol lag (te dik) en naald (ook te dik), maar zelfs met een dunne wol en naald, werd het een mutsje voor iig een 1 jarige...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank zij Maddy heb ik je blog weer gevonden! Ik was er heel in het begin al eens, maar kon de volgfunctie idd niet vinden! En later was ik vergeten hoe je blog heette.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een aardig stukje van Maddy! En ik zou graag Oscar eens zien losgaan in de sneeuw ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...