woensdag 15 januari 2014

Doilies


De doily uit 'Mollie makes crochet" blijft leuk om te haken. Een tijdje geleden haakte ik hem al met een 2,5 mm haaknaald. En aangezien ik nog een cadeautje nodig had voor een cliënt die 90(!) wordt, was het de perfecte reden om eindelijk mijn Lammy Coton Crochet garen eens uit te proberen.


Grappig eigenlijk dat de witte kleur en het dunne garen het meteen een klassieke doily maken. Het haken met een 1,5 mm haaknaald was even wennen, maar na 5 minuten merk je eigenlijk al niet meer dat de naald zo klein is.

13 opmerkingen:

 1. Mooi !
  Dat garen haakt fijn hé, ik gebruik het om rond kaartjes te haken!
  Die feedback heb je dubbel en dwars verdiend hoor Evelien, ik ben een uiterst tevreden klant !
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Elke keer als ik doily's voorbij zie komen denk ik: Leuk, dat ga ik ook eens doen. Het staat nog steeds op mijn lijstje. Wat een leuk kadootje zo, past toch helemaal bij een dame van 90. De blauwe doily is ook mooi!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi patroontje! Lief dat je dat voor je cliënt hebt gemaakt, daar is ze zeker blij mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wowwwww met 1.5 klein zeg!!
  maar wat zijn je doilies mooi zeg heel chique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This colorful blog makes my day!! Beautiful, its put happiness in my heart!! Thanks for share so many tutorials with us. A big hug from Italy.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een heerlijk projectje met schoon resultaat hé! Schoon kadootje hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi! En dat met 1,5 pff, knap hoor ;) Ik denk dat het een kwestie van wennen is, het acryl. Ik vind katoen er wel mooier uitzien, dat blijft nog wel even ;) Ik ga de dekens met allebei doen, dus aan het einde kan ik misschien pas zeggen wat nu echt het 'mooiste'/fijnste is.. ik haak trouwens met 4 (en sommige 4,5). Ga eens even zoeken naar jouw dekens/sjaals hier. Fijn weekend! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze blijven leuk die doiley's uit de Mollie makes haken....heb ze zelf al een paar keer gemaakt en al veel voorbij zien komen in allerlei kleurencombi's en allemaal weer even verschillend zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tot nu toe zag ik deze doily alleen in meerdere kleuren, maar ik vind hem in effen wit ook erg geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...