woensdag 20 november 2013

Drukke tijden


De afgelopen paar dagen overviel mij ineens het gevoel dat ik het de komende tijd druk heb en waarschijnlijk ook nog drukker ga krijgen. Vandaag had ik onverwachts een dag vrij dus die heb ik maar meteen goed benut. Al mijn lopende haakopdrachten heb ik afgemaakt en verstuurd. Dat gaf alvast een erg goed gevoel.


Vervolgens heb ik mijn sjaal afgemaakt en ja, ik heb hem inderdaad helemaal uitgehaald en opnieuw gehaakt. Ik heb hem net al even getest en ik ben er erg blij mee. Het is het helemaal waard geweest om hem opnieuw te haken. Ik ga het nu alleen niet halen om hem nog voor de feestdagen in mijn shop aan te bieden, dus dat gaat iets worden voor het nieuwe jaar.


En gisteren zat er nog een leuk pakketje tussen de post. Heerlijke warme polswarmers gebreid door Marianne. Ik heb ze natuurlijk meteen aangedaan toen ik Oscar ging uitlaten en ze zijn echt heerlijk warm! Ik fiets morgen dus weer vrolijk naar mijn werk met warme handen :)

8 opmerkingen:

 1. Tja... als je zo'n mooi werk maakt krijg je het vanzelf druk... ;-)
  Ik denk zo dat de bestelling morgen gaat aankomen, spannend!!!
  De polswarmers van Marianne zijn prachtig, ik ga seffens eens op haar blog kijken.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk warme polswarmers, waar je ook nog eens heel goed mee voor de dag komt!
  Maar je sjaal is ook mooi, ook die zal heerlijk warm zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je sjaal is prachtig en de polswarmers zien er heerlijk warm uit! Enne,ik ben je niet vergeten hoor, mail je gauw ;) liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh het ziet er allemaal heel warm uit! Crea-bea hoor.. Ik zou het zelf niet kunnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, al je lopende projecten afgehaakt? Proficiat, dat lukt mij voorlopig niet ;-) Je sjaal is heel mooi! En veel plezier met je mooie kadootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh, die sjaal is mooi! Heel fijn kleurtje ook :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...