zaterdag 27 juli 2013

WolkenprachtNa dagenlang niet de regen te hebben gekregen die ze voorspeld hadden, is het dan nu eindelijk lekker aan het regenen. Ik vind het stiekem wel fijn om even wat verkoeling te hebben na al die warme dagen en ik geloof dat de natuur het ook niet erg vind.

Afgelopen maandag heb ik denk ik wel een 3 kwartie naar één wolk zitten kijken. Iedere keer dacht ik dat hij niet mooier kon worden, maar hij bleef mij maar verassen met mooiere vormen en kleuren.

Voor de rest is het hier een beetje stil op mijn blog, maar stilzitten doe ik echt niet. Of ja, eigenlijk wel maar dan gewapend met mijn haaknaald. De afgelopen paar dagen ben ik druk bezig appeltjes te maken voor een bestelling. Acht liggen er al klaar, nog vier te gaan :)


Fijn weekend!

4 opmerkingen:

 1. Wat grappig: jij gebruikt dezelfde "steekmarkeerders" als ik :-)
  Dat worden vast heerlijke appeltjes, zal wel heel gezellig staan samen in een mandje :-)
  Ik vind het ook niet erg dat het regent, al mag het hier niet echt de naam "regen"dragen, vind ik, het was maar weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoorde hier alle bloemetjes en plantjes juichen tot binnen toen het eindelijk eens ferm doorregende :-) En inderdaad WAT EEN WOLK!! Prachtig! Nog veel appel-haak-plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig he die luchten, Ik heb ze ook gezien.. En ook ik ben blij met dee verkoeling al hoorde ik vandaag dat het in het volgende weekend weer 30 graden gaat worden... Het weer overdrijft een beetje volgens mij.. ;-)

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, mooie wolken! Ik ben ondertussen een beetje vergeten hoe die eruit zien. En al helemaal hoe regen er uit ziet! Wij gaan ondertussen al twee maanden zonder... Van mij mag het wel weer!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...