zaterdag 25 mei 2013

Weekend!

Er zijn soms van die weken dat je blij bent dat het weekend is. Dit was er zo eentje. Ik ben wat dat aan gaat echt blij dat alle feestdagen er weer op zitten en het normale ritme weer opgepakt kan worden. Al die rare halve weken zijn niks voor mij, ik hou stiekem wel van een beetje regelmaat.

Afgelopen week kreeg ik van een cliënt wat sla en rabarber uit zijn moestuin.


Op zo'n momenten mis ik mijn moestuin die ik in Frankrijk had toch echt wel en kijk ik uit naar de tijd dat we een woning zullen hebben met een klein tuintje. Voorlopig geniet ik dus maar van mijn aardbeienplanten die ik heb meegenomen uit Frankrijk. Nog een paar weken geduld en dan kan ik weer lekker iedere dag aardbeien eten :)


Door de drukte van de afgelopen week heb ik mijn haaknaald nog steeds niet aangeraakt. Deze week dus geen haakkiekjes van mijn kant uit. Maar aangezien ik nog flink moet oefenen met mijn nieuwe camera waren Poekie en Oscar natuurlijk de pineut.

 Zie je die lach?

7 opmerkingen:

 1. Zo te zien zijn jij en je camera al beste maatjes aan het worden ;-)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je maakt prachtige fotoos hoor en heerlijk die verse rabarber.. ik heb mijn 2 planten al helemaal leeggegeten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto´s zeg
  Fijne zondag, al is het druilerig weer. Gaat maar zonnedansje doen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is dat ik weet dat die bank binnen staat, maar het lijkt wel alsof de foto's buiten genomen zijn met dat licht! Gaat goed dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, die lacht echt hé, op die laatste foto! Zijn mooie foto's!
  En hmm.. rabarber! Ik heb ook een aardbeienplantje staan, staat het bij jou al buiten? Ik durf nog niet zo goed met dat koude en natte weer hier...

  Voor morgen een fijne nieuwe start, van hopelijk een gewone week, zonder halve toestanden en feestdagen dus ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn aardbeienplantjes staan gewoon altijd buiten. In Frankrijk heb ik ze in de volle grond gehad en nu staan ze in potten op het balkon. Ik heb ze niet afgedekt gehad, een beetje vorst kan geen kwaad. Door het late voorjaar heb je daardoor wel iets later aardbeien, maar dat halen ze dadelijk ruimschoots in :)

   Verwijderen
 6. Wat een prachtige foto's!! Dank je voor je lieve berichtje! Jaren geleden werd er tegen me gezegd dat ik chronisch moe was. Niet erkend CVS, maar 'gewoon chronisch moe'. Daar moest ik het mee doen. Afgekeurd uiteindelijk, enfin heel gedoe, maar daar weet jij vast alles van. Ik ging 'sporten' en het leek wat beter te gaan tot een paar maanden terug. Had al jaren ook last van blaasontstekingen en slikte veel ab, dacht dat ik ook daarom zo moe was. Toch dit jaar maar weer eens naar de huisarts en eerst om een slaapapneu-test gevraagd en zo is het balletje gaan rollen. Nu baal ik natuurlijk dat ik nooit eerder zo'n test heb gedaan, maar ja.. ik moet ook nog verder zien of het hiermee opgelost gaat worden, maar het verklaard wel veel.
  Jij heel veel sterkte, ik weet dat er veel onbegrip is voor CVS, ik hoop dat jij begripvolle mensen in je omgeving hebt! En fijn dat je je zo kunt uitleven in je creativiteit hè?! Ik hoop dat ik gauw weer wat energie en zin daarin krijg!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...