woensdag 27 februari 2013

Meet Chilly

Daar is ie dan!


Ik baalde vandaag een beetje van het weer, want foto's maken gaat toch echt beter met een zonnetje. Maar goed, ik kon niet meer wachten om Chilly aan jullie voor te stellen.


Het patroontje is van Roxy Craft en is hier te vinden. Het patroontje heb ik denk al 2 jaar geleden gekocht, maar het is er eigenlijk nooit van gekomen om hem te maken.


Zien jullie ook dat schattige naveltje?


Ik ben eigenlijk heel slecht in het volgen van patronen. Ik heb toch zo mijn eigen manieren en haak het liefste zoveel mogelijk de onderdelen tijdens het haken aan elkaar vast. Zo zit het altijd recht en kan ik het ook niet blijven uitstellen. Bij dit patroon had ik mij voorgenomen om braaf de beschrijving te volgen. Of dat gelukt is? Uhhh... nee :p Achteraf heb ik er spijt van dat ik niet meteen mijn gevoel gevolgt heb want dit patroon kan zoveel makkelijker dan dat het omschreven staat. Ik zou bij dit patroon beginnen bij de voeten en dan verder omhoog haken, tussendoor de armen meehaken en dan meteen het hoofd aan het lijf omhoog haken. Nu zat ik op een gegeven moment met een lijf, hoofd en twee armen die aan elkaar moesten. Een lijf wat gevult is met steentjes (anders kan ie dat gigantische hoofd natuurlijk nooit dragen) laat zich niet gemakkelijk ergens anders aan vastnaaien zonder dat de inhoud er steeds uitvalt :p Mocht ik ooit nog een tweede Chilly maken, dan ga ik lekker eigenwijs doen en mijn eigen gevoel volgen.

Maar goed genoeg gekletst, tijd voor nog wat foto's van Chilly in zijn eigen kamer ;)Ik haak heel erg graag, maar eigenlijk vind je in ons huis nergens gehaakte spullen. Chilly is bij deze dus een uitzondering en mag vanaf nu onze toilet opvrolijken :)

Gisteren kreeg ik nog een leuke envelop in de brievenbus. Ik had bij Nancy meegedaan aan een Give-Away waarbij ze zelfgemaakte glaskralen weggaf.


Het mooie ervan is dat uiteindelijk iedereen die mee heeft gedaan een setje kralen heeft gekregen. En dan niet zomaar een setje, nee een setje in je eigen lievelingskleuren.


Ik ben echt super blij met mijn kralen :) Ze zijn echt zo mooi! De details zijn op de foto helaas niet goed te zien, maar één kraal heeft zelfs een hartjespatroon! Lieve Nancy, nogmaals bedankt!

12 opmerkingen:

 1. Het is maar goed dat Chilly geen neus heeft, haha!
  Maar wat een leuk ventje! Door ervaring word je wijzer, zo ook in deze ;-)
  De kralen zijn prachtig! (Ik ben benieuwd naar mijn setje)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chilly is superleuk !
  en ook al hou ook ik van haken
  een gehaakt huis gaat me wat ver hoor haha moet wel leuk blijven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sluit me aan bij wat Angélique schrijft....
  ..en gewoon voortaan je gevoel volgen met een patroon, zie het als een handleiding.
  Leuk dat iedereen een kralensetje heeft gekregen.
  groetjes,
  Letty/Elle-Bee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ja, ik had gisteren dus overschot van gelijk: wat een leuke vent is dat geworden ;-) Ik ben helemaal weg van dat naveltje, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is super leuk! De kleuren die je gebruikt hebt zijn ook erg mooi. En de foto's zijn goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk ventje zeg, daar wordt je toch gelijk vrolijk van ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. so cute doll! i want to adopt it! hahaha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lovely amigurumi! His hat is awesome.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk, en zijn ogen zijn ook heel tof!!!! In 't blauw...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...