zondag 6 januari 2013

Zondag

 
Er bestaat voor mij echt geen beter begin van de zondag dan een lekkere boswandeling. Ik begin mij wel steeds meer op het voorjaar te verheugen. Ik ben benieuwd of er nog wat winterse weken komen (het is immers pas januari...) of dat we gewoon langzaam het voorjaar in gaan.

Gisterenavond heb ik ook de grijze scarflette afgemaakt. Het is wel weer even wennen om een sjaal te haken waar je een paar avondjes zoet mee bent. Ik vind het garen wel erg prettig haken, het is 55% katoen en 45% acryl (Punto van Schachenmayr).


Ik ben net weer begonnen met een nieuwe infinity scarf. Deze keer gehaakt met een dubbele draad Bravo Mezzo. De foto doet de kleur geen eer aan, maar het is een mooi knalblauw kleurtje :)


Omdat de muffins van vorige week zo lekker waren, kon ik het niet laten om ze nog een keer te maken. Deze keer heb ik er 4 eetlepels cacao en flink wat stukjes chocola aan het basisrecept toegevoegd. Ze zijn net uit de oven, dus ik moet nog even mijn geduld op de proef stellen.

 

7 opmerkingen:

  1. heerlijk zien ze eruit de muffins ♥♥♥ eet smakelijk daarvan ( gaat vast wel goed komen ☺)
    en wat haak jij veel sjaals zeg allemaal ook even mooi

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hupsakee, die grijze ook weeral klaar, jij gaat er nogal vandoor! En hmm... ik was nog aan het watertanden van die vorige muffins, en nu heb ik weer prijs ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie scarflette weer, ik vind het patroontje dat er in zit echt super. Die muffins zien er trouwens ook mooi uit, ze zijn mooi gerezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb ook zin in de lente! We zullen nog even moeten wachten want volgens Piet wordt het toch weer winter. Des te beter voor de verkoop van jouw prachige sjaals en aanverwante artikelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Eveline ik kom via via op jou blog, wat een prachtige spulletjes maak je. ik ga je vlogen en kijk ook effen op je pinterest Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Pracht sjaal/scarflette weer meis!
    Zijn al die heerlijke muffins al op????? hihihihihihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  7. mmmm...lekker zien die muffins eruit, heb ze nog nooit gemaakt, moet ik ook maar eens proberen:)
    En ja, gisteren was het echt heerlijk...vandaag weer wat minder:( dus het voorjaar mag wat mij betreft best komen!
    Heeft ook vast met het "licht" te maken, het verlangen naar wat langere dagen.
    Maar de winter kan nog komen, was vorig jaar toch ook zo?
    Wij waren toen in januari heerlijk naar Thailand, lekker naar de warmte...de kou ontvlucht. Maar niets was minder waar..in februari temperaturen van -22C.
    Fijne dag!
    groetjes,
    Letty

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...