dinsdag 29 januari 2013

Weekendje Holten

Afgelopen weekend hadden mijn vriend en ik een huisje gehuurd bij Landal Twenhaarsveld. We hebben een lekker lui weekend gehad en ik heb voor het eerst sinds weken een uitgerust gevoel.

Zaterdag hebben we een wandeling gemaakt met de naam "Holterberg". Dan zou je toch denken dat die route je over de Holterberg laat lopen... Niet dus! Het was alleen een routebeschrijving dus we hadden van te voren niet echt een idee hoe de wandeling in elkaar zat. Achja, neemt niet weg dat het evengoed een leuke wandeling was. Het was wel erg koud door de wind die dag.
Oscar de speurhond

Zondag dus maar de auto gepakt en naar de Holterberg gereden om daar een wandeling te maken. Je kunt natuurlijk niet een weekend naar Holten gaan en niet op de Holterberg geweest zijn. Ik moet zeggen dat ik niet het beste schoeisel aan had die dag. De sneeuw was al behoorlijk gesmolten en de paden lagen vol met "slush puppies" :pNa afloop had ik dus behoorlijk natte voeten, maar dat heb ik er graag voor over gehad, wat een mooi gebied! We hebben nu slechts een kleine wandeling gemaakt, maar dit is zeker niet de laatste keer voor ons. In augustus moet het hier echt prachtig zijn als de hei in bloei staat.

 Kortom een geslaagd weekend dus!

De haaknaalden hebben ook een nieuw baasje uitgekozen. Eef, Dinah, Blancouleur en Anni-tas, mailen jullie mij even jullie adres?

7 opmerkingen:

 1. Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben gehad...ik ken het gebied niet, maar ziet er mooi uit...heel wijds! Geniet nog wel ff van je uitgeruste gevoel en nieuwe baasjes gefeliciteerd met jullie naalden!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, mooi is het daar! Prachtige foto´s!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeeej!! Ik heb ook eens wat gewonnen!! Ik mail je! Mooi gebied trouwens en mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, van een zo te lezen gezellig weekend!
  En joehoew, gewonnen! Nu "moet" ik aan de haak ;-) Dankjewel, mijn adresje komt er aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk er komt een haak naald deze kant op :-D dank je wel.
  Wat jammer dat het weer niet echt mee zat, nou dan moet je toch echt weer een keer naar Twente toe om het bij mooi weer te bekijken. De Holterberg is echt een mooi natuurgebied.

  Ik zal je mijn adres sturen.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heb je genoteerd voor de give-away :-) leuk xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...