zondag 30 december 2012

Zondag

Vandaag zijn we eindelijk weer eens naar het bos gegaan. Normaal gesproken gaan we iedere zondag lekker naar het bos, maar de afgelopen tijd kwam het er maar niet van. Het was wel lekker uitwaaiweer vandaag, wat een wind zeg!

Na thuiskomst nog in de keuken bezig geweest. Na het zien van dit blogbericht, moest ik natuurlijk wel muffins gaan maken.


Ik heb het basisrecept genomen en daar nog 2 zakjes vanillesuiker en wat stukjes chocola aan toegevoegd.


De oven is niet altijd mijn beste vriend, maar deze keer was hij erg lief voor mij. Toen ik voor de kerst mini quiches maakte, hebben ze er ruim 1 uur ingestaan voordat ze gaar waren! Deze keer hoefden de muffins er slechts 10 minuten langer in dan voorgeschreven.
Ik heb net de eerste geproefd en ze zijn erg lekker. Het mag van mij misschien nog iets zoeter. De volgende keer maar eens proberen met een appel en wat kaneel.

Mijn vriend is ook nog creatief bezig geweest in de keuken en wel met het maken van jello shots voor morgenavond. Af en toe vraag ik mij wel eens af hoe oud hij nou is ;)


 Nu nog even bedenken hoe we morgen 35 jello shots mee gaan nemen op de fiets :p

Tussendoor heb ik gisteren en vandaag ook nog wat vlaggetjes gehaakt. Lekker verslavend hoor die kleine driehoekjes. Dat wordt dus vanavond op de bank mini-garlands maken :)


4 opmerkingen:

  1. de mooie vlaggetjes!!! Toch schattig een man in de keuken;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke vlaggetjes! en de muffins zien er over / oven - heerlijk uit!
    veel plezier morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook heel benieuwd naar jullie fietsavontuur met jello shots. Lezen we nog hoe dat gaat?

    Ik wens jullie een gezellige jaarwisseling en een heel goed 2013.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...