zondag 16 december 2012

Zondag

Dit weekend is echt voorbij gevlogen. Normaal gebruik ik mijn weekenden om bij te komen van de werkweek, maar dit keer had ik een druk weekend voor de boeg. Zaterdag hebben we een vriendin geholpen met verhuizen, en dat hakte er behoorlijk in!
Van diezelfde vriendin hebben we een klerenkast overgenomen, die natuurlijk vandaag in elkaar gezet moest worden. Eindelijk, na bijna 2 jaar kunnen al mijn kleren in een kast in plaats van plastic boxen.

Dit weekend heb ik dus geen tijd gehad om te haken. Ik heb er vanavond eigenlijk enorm veel zin in, maar mijn armen protesteren hevig bij iedere beweging die ik maak. Gisteren heb ik dus blijkbaar echt een beetje teveel gedaan.

Vrijdag ben ik begonnen met een nieuwe scarflette voor in mijn Etsy winkeltje. Het gaat een lente/herfst modelletje worden. Gemaakt van het garen wat ik een tijdje terug gekocht heb.

 

Helaas kom ik net een paar meter garen tekort, dus ik hoop dat ik morgen nog een bolletje erbij kan kopen.

En dan tot slot nog even aandacht voor mijn give-away, nog iets meer dan 24 uur en dan maak in de winnaar bekend. Ik hoop dat de post deze week een beetje meewerkt en dat de sokjes nog voor de kerst bij iemand in de kerstboom komen te hangen :)
Ik voelde mij trouwens erg vereerd toen ik gisteren ineens de mail van Link Your Stuff van Annemarie stond. Het bezoekersaantal schiet sindsdien omhoog!

Geniet nog van jullie zondagavond :)

7 opmerkingen:

 1. ik las het bij annemarie, hartsikke tof en welverdiend hoor!

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo,

  wat een super super mooi projekt.

  groetjes Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ook weer een mooie en mooie kleur! is dat de steek die ik gebruikt heb voor men colsjaal of is het nog een andere steek?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze is net iets anders. Het zijn iedere keer 7 dubbele stokjes en een half stokje. Hij is dus iets opener qua structuur :)

   Verwijderen
  2. op foto zie je het niet altijd even goed, maar ook heel mooi, ik had deze week een kerstboom gezien met bobbels en wou deze steek er ook voor proberen maar dan 4 stokjes en een vaste, het kwam goed maar alleen heb ik de oplossing nog niet gevonden hoe je hiermee mooi kan minderen, je ziet je kan op zoveel manieren variƫren met steken ;)

   Verwijderen
  3. Hoe je kunt minderen met zo'n steek is inderdaad puzzelen. Een driehoekige poncho zou bijvoorbeeld ook erg mooi zijn met die steek, alleen heb je dan hetzelfde probleem qua meerderen. Soms lijkt het net hogere wiskunde :p

   Verwijderen
  4. ik ben nu weer met wat anders bezig maar als ik het gevonden heb dan laat ik het je zeker weten ;)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...