zondag 18 november 2012

Zondag

En dan is het alweer zondag, soms gaat het weekend veel te snel.
Ik had eigenlijk gehoopt mijn projectje vandaag af te hebben, maar daar moet ik toch nog even meer tijd voor uittrekken.

Er kwamen deze week nog wat bestellingen tussendoor en vrijdag moest ik nog snel even mijn voorraad scarflettes aanvullen.


Zaterdag kwam namelijk Inge (vriendin en schoonzus) om wat producten te fotograferen. Daar bak ik namelijk niks van. Ik ben soms echt dagen bezig om een product goed op de foto te krijgen, en dan ben ik nog steeds niet tevreden met het eindresultaat. Ik heb slechts een compact camera, dus veel kwaliteit kan ik daar dan ook niet van verwachten (altijd handig om een ding de schuld te kunnen geven in plaats van mijn eigen "kwaliteiten" haha). En daarbij ben ik altijd afhankelijk van het weer. Ik heb een beetje zonlicht nodig, anders krijg ik de kleuren er niet goed op.

Inge is een paar uurtjes bezig geweest (hoop gekletst natuurlijk) met het "oude" fototoestel van haar vriend Joop (die trouwens belachelijk mooie foto's maakt) en ik zit in spanning te wachten op het resultaat. Wat ik zo op het kleine schermpje zag, was echt veel belovend.

Vanmorgen was ik al vroeg wakker, dus heb ik nog even genoten van de rust en begint mijn projectje toch al wat meer vorm te krijgen.


Sinterklaas is trouwens ook bij ons gearriveerd, alleen wil hij nog niet echt gaan dansen met dit weer. Ik geef hem geen ongelijk hoor, ik word ook niet vrolijk van die grijze lucht.
 
En hebben jullie al de leuke give away bij Elle Bee gezien? Ze geeft kleine zwarte pietjes weg als je volger wordt van haar blog en een reactie achter laat op haar post.

2 opmerkingen:

 1. wat gezellig en leuk dat je schoonzus de dingen fotografeert die jij graag wilt, ieder zijn ding zeg ik altijd , de 1 kan dit goed de ander dat
  prachtige foto's en succes met alle zaken waar je mee bezig bent
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk hoor dat de foto's voor je gemaakt worden.....
  Ik heb inmiddels geleerd om met ons fototoestel om te gaan, maar dat heeft heel wat voeten in de aarde gehad:)
  Wat lief dat je aandacht hebt besteed aan mijn "Give Away", echt super, bedankt!
  Wat fijn ook dat je Etsy shop lekker gaat!
  Succes met al je projecten,
  groetjes,
  Letty

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...