zondag 11 november 2012

Zondag

Gisteren ben ik weer even naar de wolwinkel gegaan om even blauwe catania te halen voor een nieuw projectje. En natuurlijk blijft er meer aan mijn handen plakken dan de bedoeling was, maar dat zal jullie wel bekend voorkomen ;)
Ik heb nog nooit met Punto gewerkt, dus ik ben benieuwd. Het voelt in ieder geval lekker zacht aan. Nu alleen nog even iets verzinnen wat ik ervan ga maken.

En vandaag zijn we natuurlijk ook weer lekker naar het bos geweest. Het was echt heerlijk weer! Niet koud en een lekker zonnetje.



Oscar heeft zich ook weer goed vermaakt. Ik kan echt genieten van zijn gekke buien en al zijn heen en weer geren.

Drie keer raden wie er bij thuiskomst meteen mocht gaan douchen ;)

De rest van de middag heb ik lekker op de bank doorgebracht. Met op de achtergrond Cesar Milan, ben ik verder gegaan met het haken van de zeepzakjes.


Ik heb verschillende dingen geprobeerd voor het bovenste stukje boven het strikje. Stokjes, picootjes, een randje die ik voor bloemblaadjes gebruik... Maar eigenlijk gaf de simpele afwerking waar Maddy voor koos, 2 toeren met vasten, het beste resultaat. Iets met less is more geloof ik ;)


Fijne zondagavond nog!


7 opmerkingen:

  1. je zeepzakjes zijn erg mooi zo, wat een leuke foto's met de honden en 1 ding is zeker je kunt wel even vooruit met deze mooie wol

    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaaa...ze zijn leuk!! Ik vind dit ook het mooist hoor zo, anders wordt het net teveel. Ben benieuwd naar je volgende projectje! Mooie kleurtjes wol trouwens! Grtzz.. maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaaa...ze zijn leuk!! Ik vind dit ook het mooist hoor zo, anders wordt het net teveel. Ben benieuwd naar je volgende projectje! Mooie kleurtjes wol trouwens! Grtzz.. maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige groenen en blauwen!
    Wij zijn vandaag ook een heel eind wezen wandelen over de hei en door het bos..... heerlijk, het was gewoon warm met de winterjas aan! Wat een lieve hond daar op de foto, die is ook helemaal in z'n element!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi garen, ik heb ook nooit met Punto gewerkt, rij wel in eentje :D
    Ben benieuwd waar het geschikt voor is en hoe het voelt. Maar je houdt ons vast op de hoogte hier.
    Mooie foto's weer :)

    Groetjes, Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is eigenlijk officieel een zomergaren geloof ik. Het is 55% acryl en 45% katoen. Het is lekker zacht, maar niet zo zwaar als katoen. Ik denk dat het een sjaal/col gaat worden, blijkbaar mijn nieuwe verslaving ;)

      Verwijderen
  6. oww wat een mooie foto, die bovenste.. ziet er heel geheimzinnig en sprookjesachtig uit dit bos!

    je zeepzakjes zijn errug mooi!

    en ja garen is zoo mooi.. daar moet je altijd aan voelen en naar kijken.. en dan kan je het gewoon niet meer laten liggen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...