donderdag 22 november 2012

Hakerdehaak....

Ik heb deze week niet stil gezeten...


Ik moet er vanavond nog eentje maken en dan mogen mijn handen even rusten. Morgen alleen nog even de losse eindjes wegwerken en dan zijn ze af :)
Een deel zijn bestellingen en het andere deel is voor het maken van foto's. Dan kan ik een dezer dagen mijn winkeltje weer aanvullen.

Volgende week heb ik een paar daagjes vrij en dan hoop ik wat nieuwe modellen uit te kunnen werken. Mijn hoofd loopt soms over van de nieuwe ideeën, maar ik vind het altijd een tijdrovende bezigheid om nieuwe patronen te maken. Eerlijk gezegd is het ook niet mijn favoriete bezigheid. Ik haak liever 10x achter elkaar hetzelfde model dan dat ik een werkje 10x achter elkaar uit elkaar moet halen omdat het niet zo wordt als dat ik in gedachten had.

Mijn kwartiertje pauze zit er weer op, hoog tijd om de haaknaald er weer bij te pakken!

5 opmerkingen:

 1. e hebt het er maar druk mee zeg, net even tijd om in je pauze een blog te schrijven ha ha ha
  maar een goed teken meis dan gaan de zaken goed

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje Evelien het lijkt wel lopende band werk hahaha!! Niet zo streng zijn voor jezelf hoor, je mag best 5 minuutjes langer pauze:-)) Vind je het nog wel leuk dan na een paar keer hetzelfde gehaakt te hebben...ik kan dat niet hoor, dan MOET ik echt iets anders doen, wel heel leuk dat het zo goed loopt! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou er juist van om iedere keer opnieuw hetzelfde te haken. Lekker hersenloos bezig zijn en geen gerommel met patronen omdat het resultaat niet naar wens is. Plus als het patroon eenmaal in mijn hoofd zit, dan kan ik ga multitasken (oftewel haken én tv kijken) :D

   Verwijderen
  2. hahaha...ik zag je al voorbijkomen met je haaknaald in de ene en de stofzuiger in de andere hand, al multitaskend!!
   Grappig ik heb het dus juist andersom, ik wil er een beetje mijn hersens bij laten kraken, anders verveeld het me...en ook dan kan ik nog multitasken hoor:-))

   Verwijderen
 3. Wow wat een werk zeg! Ik vind haken errug leuk maar ik zou het toch niet op bestelling kunnen doen. Heb nl snel last van schouder/nek/arm dus dat is aan mij niet besteed. Wel heel leuk dat je zo veel verkoopt!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...