woensdag 26 februari 2014

Een nieuw thuis!


Weten jullie nog dat ik hier schreef dat ik het idee had dat 2014 een heel goed jaar zou worden? Het is nu eind februari en ik kan nu al bevestigen dat het zo is! We gaan namelijk verhuizen! Yay!

Ik heb er echt super veel zin in, eindelijk een echt huis in een rustige buurt mét tuin! Hoewel we zelf gereageerd hebben op de woning, kwam het toch vrij onverwacht dat we de woning ook echt toegewezen kregen van de woningbouw. We moeten nog even 5 weken geduld hebben, maar op 31 maart krijgen we de sleutel. Ow, en had ik al gezegd dat ik er echt super veel zin in heb? :D

12 opmerkingen:

 1. Super leuk! Gefeliciteerd! Er gaat vast nog meer leuks volgen in 2014 ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hiep hiep hoera!!! Van harte gefeliciteerd! Wat heerlijk!!! Kun je nu fijn allemaal leuke plannen maken en Pinterest afstruinen voor teveel ideeën!!! Geniet ervan, meis! Maar ik ga er vanuit dat dit helemaal goed komt. Ik ga vast op zoek naar een leuke verhuiskaart :p Hahaaa!

  Ik hoop dat het er voor ons dit jaar ook in zit. We hebben nu wel een tuintje, wonen beneden en hebben nog buren boven ons. Dat is niet ideaal, dat laatste, want het is heel gehorig. Dus zou graag anders willen...

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Geniet ervan...heerlijk om bij weg te dromen en te fantaseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh wat heerlijk...doet me denken aan het huidige huis waarin wij inmiddels bijna 10 jaar weer wonen....voorheen hadden wij een eiegn huis in een mindere wijk,maar als je beiden werkt en er geen kinderen zijn merk je dat allemaal niet zo,totdat er kids zijn en ze om de hoek naar school gaan....dan weet je wat er 'speelt'of wat er zoal woont...laat ik het zo zeggen,menig vleeswaren vlogen je om de oren om het zo maar te zeggen bij buurtbewoners...ohhh wat wilde we graag weg uit deze buurt en wat waren we bang dat we ons huis aan de straatstenen niet meer kwijt konden....een jaar moesten we wachten totdat we in ons huidige huis konden na het tekenen van het koopkontrakt(vanwege het trieste verhaal dat de jongste van dat gezin volop in de chemo's zat),maar die tijd hadden wij wel nodig en net,net op tijd voordat het zover was verkochten wij ons huis....wat was dat spannend en wat was het een goede keuze...hier voelen wij ons ECHT thuis,een heerlijk groot rijtjeshuis in een rustige straat,heerlijke groene buurt en een zalige grote tuin...dat is al bijna 10 jaar lang genieten met een hele grote G!Ik hoop dat jullie net zo mogen gaan genieten van jullie nieuwe stek!!!


  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Gefeliciteerd! Nog even wachten, maar dan kan je lekker plannen maken en dan de handen uit de mouwen voor een nieuw project. Succes!
  Groetjes,
  Liza

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk!!! Gefeliciteerd!!! Dit wordt jouw jaar ;) Super joh!!
  liefs, Nancy en bedankt voor de felicitaties

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...